17 Nisan 2009 Cuma

HTC Touch HD




Tasarımı, performansı ve özellikleriyle HTC Touch HD kullanıcılarından on üzerinden on almayı başardı.



Zarif tasarımı ve küçük boyutları kullanıcının ilgisini çekerken , telefon üreticileri giderek zorlaşan ve karmaşıklaşan şehir hayatını kolaylaştırmanın yollarını da HTC Touch HD 'de bir araya getirmişler. Görüntülü görüşme, dokunmatik ekran, Wireless Lan, 3G, GPS bu özelliklerden sadece bir kaçı. TouchFLO: Sezgisel dokumatik ekran teknolojisi, harekete duyarlı ekran, el yazısı tanıma özelliği, dokunmatik menü kontrol tuşları, çağrı geldiğinde telefonu ters çevirerek sessize alma özelliği ilgimizi çeken diğer marifetleri.



HTC Touch HD cep telefonunu hayatlarının her alanında kullanmayı sevenler vazgeçemeyecekleri bir ürün olma yolunda ilerliyor.





2 yorum:

  1. Bildiğim kadarıyla HTC sadece böyle ürünler üretiyor. Profesyonel hayatta kullabılabilecek mobiliteyi arttıran ürünler. Samsung omnia ve asus modelleri HTC'nin önemli rakipleri ama onlar normal telefon modelleri de üretiyor. Ben özellikle touchFLO teknolojisinin ne olduğunu çok merak ediyorum. Yazıdan tam olarak anlayamadım çünkü. Birde acaba HTC bunu doğru konumlandırdı mı? fiyatı ne kadar nerelerde satılıyor ?

    YanıtlaSil
  2. TouchFLO 3 boyutlu ara yüz demek. Yani kullanıcı TouchFLO arayüzünde kullanılan İnternet sekmesine tıkladığında Opera'nın mobil telefonlar için özel olarak tasarladığı son sürüm tarayıcı devreye giriyor ve açtığı İnternet sayfalarına tek elle kaydırma ve yakınlaştırma yapabiliyor.
    HTC bunu doğru konumlandırdı mı derseniz sadece HTC Corporation için geliştirilmiş TouchFLO 3 boyutlu arayüz cihazı akıllı mobil telefon liginde şampiyonluğa taşıyor.
    Ürüne KDV dahil 1.549,00 TL'ye yanında 8 GB hafıza kartıyla internet üzerinden alabilirsiniz. Ama tercihiniz mağazadan görüp almaksa bir çok teknoloji mağazası vitrinlerinde yerini almış durumda.

    YanıtlaSil