4 Mayıs 2009 Pazartesi

1 Million Paco Rabanne


Bir erkeğin hayal edebileceği herşey, hemde tek bir şıklamayla! Sıradan parfüm reklamlarından çok uzak. Alışık olduğumuz erkek parfümü reklamlarında seksi vucutlu bir bey deniz kenarında , uzaktan yaklaşan bir bayan...

Parfümün nasıl koktuğunu bilmememe rağmen reklam beni yeterince etkiledi. Genç bir erkek güzel bir araba, paralar, kumar, bütün objektifler üzerinizde ve hoş bir kız.. İçinizde parfümü kullanma hissi uyandırmadı mı? denemeye değer =)

Bana göre reklam tamamen erkeklerin doğalarında olan şeyleri 30 saniyede 1 Million Paco Rabanne ile birleştirip izleyiciyi hem efektleri hemde müziği ile etkilemeyi başarmış. Erkek arkadaşıma alıncaklar listesinde ilk sırayı almış durumda.

4 yorum:

  1. Ben bir erkek olarak hiç hatırlamıyorum kişisel bakım ürünlerine yada parfüm deodorant tarzı şeylere reklamda görüp para verdiğimi daha çok mağzada deneyerek yada bi arkadaşımda görüp beğenerek almaya karar veririm ama bu reklamı öyle iyi tanımlamışsınki ilk izlediğimde birşey uyandırmadı bende fakat yazıyı okuduktan sonra gidip bi bakasım geldi almasamda bakarım......;)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel tanımlanmış burcu hanım bir bayan olarak parfümü almaya teşvik etti.manipülasyonlarınızla ilgi çekmeyi çok iyi başarmışsınız.gerçekten tebrik ettim başarılarınızın devamını dilerim(beste)

    YanıtlaSil
  3. Metroseksüel bakımlı,karizmatik bir konumlandırma yapılmış. Ulaşılmaz bir görüntüsü var. Zaten temel hedefide sanırım bu tür arkadaşlar. :) Ya da bunlar gibi olmak isteyenler.

    YanıtlaSil
  4. Haklı olabilirsiniz Taylan Bey. Ama kim ulaşılmaz olmak istemez ki günümüzde =) Dolayısıyla reklam dediğiniz gibi hedef kitlesine ulaşabilecek bir konseptte.

    YanıtlaSil